X. Szeretethíd Gyulán 2018.május 24-25.

A Magyarlországi Református szeretetszolgálat hirdette meg immár tizedik éve az önkéntes programot, melyhez cssatlakozott Gyula városa is.

A résztvevők 220-an voltak, akik híres gyulai személyek sírjait gondozták a város temetőiben, melbyen résztvettek középiskolák, hajléktalan szálló lakói, magán személyek, civilek, a Polgármesteri Hivatal munkatársai és az Október 23. Alapítvány. Történt még idősek látogatása, betegek látogatása és kert rendezés idős embereknél, valamint virágültetés és a belvárosban szemétgyűjtés, játszótér rendbetétel.

Vendéglátás ebéddel, vacsorával történő szeretetvendéség a Hajléktalanszállón, melyet magaán személyek, a Gyulai Református Gyülekezet és a Fővárosi Önkormányzat Gyulai idősek otthonának munkatársai végeztek.

Idős emberek látogatása- a Magvető Református Iskola tanulócsoportja által, az Október 23 Alapítvány kurátorai régi és hasznos résztvevő és fotós dokumentálója egyben a városi programnak.

Ezek a felvételek a temetői tüsténkedést örökítették meg, amelyhez Erkeles diák erősítés is érkezett.

Bagyinszki Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..